Tilbehør

El-styring

De fleste markiser leveres med motor og fjernbetjening. Det vil sige, at markisen har indbygget motor i rullerøret og motoren er forsynet med en receiver for radiostyret fjernbetjening. Markiserne kan desuden leveres med vindvogter eller sol- og vindvogter. Desuden er der mange andre muligheder, som du kan se i Somfy brochuren, der kan downloades herunder.

Lys og varme

Der er mange muligheder for at forlænge sommeren og forbedre hyggen under markisen, bl.a. opvarmning med traditionelle terrassevarmere, eller endnu bedre opvarmning med avanceret strålevarme, der kan leveres med styring over fjernbetjeningen. Desuden findes der spotlight løsninger, der også kan leveres med styring over fjernbetjeningen. Se mere i brochuren fra Varisol herunder.

varisol

Beslag

En af markisegruppens stærke sider er fremstilling af smedejernsbeslag, således markiserne kan monteres sikkert på de fleste konstruktioner. Det er en forudsætning, at der er bæredygtigt underlag, der hvor kunden ønsker, at markisen skal placeres. Det betyder bl.a. at murværk skal være solidt og trækonstruktioner skal være sunde uden svamp og forrådnelse. Beslagene er normalt fremstillet i galvaniseret stål, og de er ofte lakeret i markisens stelfarve - se tilbud og ordrebekræftelse. Eksempler på beslag:

Hovedstaden og Sjælland: 20 20 28 99 • Midt-og Nordjylland: 20 20 28 99 • Syddanmark: 20 28 71 40